Info

Ore de lucru

Condițiile de cazare

Iesitul la joaca sau la plimbare

Poze si filmari

Curatenia

Sanatatea cateiilor

Hrana

Securitatea incintei

Condițiile de primire

Tarifele si plata

Termeni și condiții contractuale

Orele de lucru

Luni până Duminica avem deschis in intervalele:
8 – 12
15 – 19
Iar in functie de gradul de ocupare este posibil sa ne extindem programul pentru a putea sa ne ocupam de oaspetii nostrii. Pentru a face o rezervare fie pe site fie telefonic va rugam sa specificati ora la care doriti sa veniti la noi.

Conditiile de cazare

Țarcurile noastre sunt la interior, sunt construite pe o structura metalica cu OSB și placate cu parchet laminat, in partea din față au gard zincat. Toate suprafetele sunt atent verificate pentru ca oaspeții noștrii să nu se rănească daca vor sa puna rezistența lor la încercare. Avem doua tipuri de tarcuri, unele pentru catei mici cu o inaltime de 120cm si unele pentru catei de talie medie si mare cu o inaltime de 200cm, ideal este ca ei sa se poata ridica in doua labe fara sa fie constransi in partea de sus. Condițiile din interior sunt similare cu cele de acasa, iarna temperatura este reglata de un termostat și o centrală de gaz la aproximativ 18-20 grade Celsius iar vara avem două unități de aer condiționat care pastrează o atmosferă racoroasă, numai bună de relaxare. Tot timpul merg dezumidificatoare care pastreaza umiditatea in aer constanta la 50%.
Pe timpul serii avem o lumina discreta relaxanta in fiecare camera si pentru cand afara sunt artificii sau in timpul orelor de program, deasemenea avem instalat un sistem audio de la care se aude un post de radio local.

Iesitul la joaca sau la plimbare

Filozofia noastra este legata de joaca si de fericire si pentru catei asta conteaza cel mai mult alaturi de afectiune si mancare. Primul lucru care incercam sa il facem este sa creeam grupe de joaca in functie de talia si caracterul cateilor astfel incat ei sa se distreze reciproc. La sediul nostru avem o curte de aproximativ 200 mp in care am amenajat un spatiu de joaca unde le dam drumul grupelor dar si cateiilor care ies singuri si trag foarte tare in lesa, cu ei ne jucam cu jucarii si ii lasam sa exploreze curtea care este bine ingradita. Avem o suprafata de aproape 100mp de pietris rotunjit adanca de aproximativ 10cm si o groapa de nisip de 10 mp in care pot sa sape cat vor ei. Vara cand infrunzesc copacii si vegegetatia din jur avem jumatate de curte umbrita si piscine cu apa pe care le reumplem in fiecare zi de doua ori. Daca avem catei care nu se inpaca cu alti catei sau la rugamintea stapanilor, iesim cu ei cu lesa intr-o tura de aproximativ 2 km printr-o zona linistita de case.

Poze si filmari

Pentru ca stim ca un animal de companie este un membru al familiei, vrem sa fiti linistiti pe parcursul calatoriei si va trimitem filmari si/sau poze de la ambele iesiri. De obicei o facem pe whatsapp direct de pe telefonul de la pensiune dar daca nu folositi putem pune si pe dropbox sau pe email. Cu regularitate actualizam pagina noastra de facebook cu poze si filmari din pensiune, va invitam sa o vizitati aici

Curatenia

Zilnic de doua ori pe zi cand cateii sunt scosi afara, tarcul este maturat, dezinfectat cu igienol si lasat sa se usuce. Apa este schimbata de doua ori pe zi, in incinta se face curat deasemenea de doua ori pe zi si dupa fiecare schimb se face curat si in curte. In cazul in care catelul a calcat in ceva urat mirositor il curatam cu servetele umede sau il spalam cu apa si sampon pe labute, in cazul in care afara ploua si cateii se uda la plimbare / joaca ii curatam cu un prosop uscat inainte sa ii bagam inapoi in tarc.

Sanatatea cateiilor

Pentru clientii care vin cu un tratament de urmat, fie ca este vorba de pastile sau de alte proceduri, ne punem experienta noastra de ani de zile la bataie si ii ajutam cu drag, pentru orice este mai compicat si necesita diagnoza sau tratament calificat, apelam la partenerii nostrii clinica Maya Vet din Brasov. In cazul in care catelul odata ajuns la noi dezvolta simptome care ne fac sa credem ca ar suferi de ceva anuntam imediat proprietarul si veterinarul si decidem impreuna ce este mai bine de facut. Pentru deplasarea la veterinar punem la dispozitie un mijloc de transport cu sofer contra cost iar cheltuielile la veterinar sunt suportate de catre proprietari. De obicei, o schimbare de mediu, agitatia si energia eliberata la joaca cat si faptul ca intalnesc atatia catei noi, cauzeaza un scaun moale si prin asta o usoara dezhidratare, in astfel de cazuri le dam un complex de probiotice si prebiotice (Youdigest) si problema se remediaza.

Cățeii racesc ca si noi, răceală lor virala se numește tuse de canisa și o pot lua de la alți căței fără ca aceștia sa manifeste simptome, de aceea recomandarea noastră este sa va vaccinați cățelul periodic cu vaccinul KC pentru a-i oferi o imunitate împotriva acestui virus. Nu suntem responsabili dacă cățelul dumneavoastră prinde acest virus de la alt cățel pentru ca nu este vaccinat deoarece acesta este un vaccin opțional dar în schimb va vom atenționa de îndată și dacă este cazul va vom indruma în vederea unui viitor tratament.

Hrana

In tariful de cazare nu este inclusa hrana cateilor, spre deosebire de oameni cateii sunt obisnuiti cu o mancare si cu abateri rare de la aceasta, prima consecinta la schimbarea hranii este scaunul moale si aplicabil la majoritatea cateiilor. Unii catei au diete sau alergii si pentru a respecta asta va rugam sa veniti cu hrana de acasa preferabil portionata. In cazul in care sederea se prelungeste si catelul ramane fara hrana vom face tot posibilul sa procuram aceeasi hrana de la un petshop din Brasov sau online sau daca sunteti deacord ii vom da portii de mancare de la noi marca Mr. Beef din Hornbach si/sau conserve de care avem in acel moment contra cost, pentru asta va rugam sa verificati pagina de tarife.

Securitatea incintei

La pensiune avem montat un sistem cu 5 camere conectate la internet care inregistreaza in permanenta perimetrul in jurul casei dar si zonele unde ne dasfasuram actiunea.

Conditii de primire

Pentru a va putea caza, inafara de disponibilitatea tarcului va rugam sa veniti cu carnetul de sanatate al catelului de unde reiese ca are vaccinul antirabic facut cu cel putin doua saptamani inainte sa fie cazat la noi, catelul trebuie sa fie prietenos cu oamenii straini (adica cu noi) iar daca este femela in calduri si avem pensiunea la grad mare de ocupare ne rezervam dreptul de a refuza rezervarea deoarece acest lucru i-ar agita foarte tare pe restul cateilor fie ei si castrati.

Tarifele si Plata

Plata se face cash de preferat cand veniti dupa catel pentru a putea calcula daca la numarul de nopti petrecute la noi se vor adauga si alte costuri cum ar fi: tratament la veterinar, transport, gradinita, mancare. Tariful de cazare este de 60 lei/noapte pentru catel de talie mica si de 80 lei/noapte pentru catel de talie mare iar pentru gradinita 30lei/zi pt talie mica și 40lei/zi pt talie mare. Tariful pe noapte este pentru 24 de ore, daca veniti cu catelul la noi dimineata si vreti sa il luati a doua zi seara se va aduga taxa de gradinita. Pentru o mai buna intelegere a tarifelor va rugam sa vizitati pagina de tarife de pe site-ul nostru.

Termeni si conditii contractuale

In procedura de cazare va vom ruga sa cititi conditile de functionare si regulamentul din contractul de cazare si sa le acceptati, contractul va fi gasit pe site pentru descarcare si completare de acasa.

Facebookinstagram